Hallonsockerkaka med hallonsås

hallonsockerkaka

Det är godkänt att slicka på skärmen men jag kan inte garantera att den smakar lika gott som kakan gjorde. Jag ville baka något och ha med till jobbet och eftersom jag hade frysta hallon hemma ville jag använda mig av dem. Hallon i sockeraka blev det tillslut. Men nu var det ju de här med receptet… Hittar inte tillbaka till den specifika sidan jag använde, men det är inte svårare än att man ploppar i ett gäng hallon innan man ställer in i ugnen. För att göra såsen ta ca 3 dl hallon, är de frysta, tina i micron. krossa, sila så att kärnorna försvinner, blanda med ca 1 dl florsocker och 1 tsk citronsaft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: