Nya kamerans underverk

IMG_0212 IMG_0167

Jag har alltid varit faschinerad av foto men är inte bra att ta bilder. Jag tror att 90% av alla bilder jag tar blir suddiga eller bara fula. Problem nummer två är att mina foton jämt ser så tråkiga ut. Komponera en bild med rätt placering har aldrig varit min grej. Nu när jag skaffat den nya kameran då jävla har jag gjort ett par korta fotokurser på nätet och det har verkligen förbättrat min teknik och även komposition. Ska bli kul att se vad framtiden kan ge.

Dessa två bilder är tagna hos mamma i hennes trädgård. Är väldigt nöjd med skärpan. Är så glad att jag är sådan nybörjare att varje kort som inte blir suddigt känns som en vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: