Canon Powershot sx280 HS

PowerShot-SX280HS_Default_1F1E21_tcm87-1030224

Köpte en digital kompaktkamera idag från Canon. En Canon Powershot Sx280 HS. Har insett att min mobil kanske är bra att ringa, smsa och i viss del leva, men foton som är bra levererar den inte. Kamerans föregångare sx260 är en av de mest uppskattade enligt amazon.com så jag hoppas att denna model (som släpptes i början på maj) kommer att leva upp till namnet. Jag är dock ingen superfotograf så bilderna må vara kassa ett tag till, men ingenting som man inte kan lära sig (tips på kurser någon?). Jag är en så länge en sådan som tar foton i Auto-mode men det ska jag ändra på. Ska man ha en matblogg får man se till att ta lite vettiga bilder så att läsare blir suktade och inte avtända. Vill man läsa på lite om kameran kan man göra det på Canons sida om kameran. Det enda jag blev lite ledsen över är att stället jag köpte den i inte hade den i röd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: