Ernst Kirchsteiger-bröd

WP_20130620_004

Ernst kirchsteinegger … Har alltid haft svårt med hans namn och jag var tvungen att googla stavningen på hans namn. Säga vad man vill om den mannen men SPECIELL är han. Ibland får man myrkrypningar och ibland är han lite mysfarbror. För några dagar sedan förvandlades han i allafall till en räddare i baknöden när min tänkta lunch blev helt fel. Hittade ett recept på Bao-bröd, en kinesisk dumpling men degen blev helt fel då personen som skrivit receptet måste skrivit lite fel i vattenmängden. Det var inte de enda som gick fel. Jag hade lämnat degen för jäsning och tagit mig ut på en promenad, hamnade så småningom nära de lokala thaihaket och glömsk som jag tydligen är gick jag in och köpte lunch. Happ… Jag ville dock inte slänga bort all deg utan funderade på hur man skulle kunna använda den på ett annat sätt. Jag hade sett Leila baka något slags bröd med mozzarella och skinka i och det var samma fyllning som jag tänkt använda till mina dumplings. … Just det, mozzarella är jättevanligt i Kina *blinkblink* … Medan jag rev runt i kylskåpet såg jag en burk med Ajvar Relish och det var då det slog mig. ERNSTBRÖD! Han hade gjort en slags version där man tar vanlig vetedeg, när den jäst klart bakar man ut den som en stor fyrkant, smetar på ajvar relish och lite skivade oliver. Vi åt i allafall mängder av de veckorna efter att det visats på tv. Brödet blev inte särskilt lyckat eftersom jag hade de för lite tid i ugnen. Det är dock lätt att göra och mättande. Återigen kan man ha nästan vad som helst som fyllning.

2 reaktioner till “Ernst Kirchsteiger-bröd”

  1. I noticed that it’s hard to find your site in google, i found it on 24th spot, you should
    get some quality backlinks to rank it in google and increase traffic. I had the same problem with my blog, your should search in google for – k2 seo services – it helped me a lot

  2. I agree鈥搕here鈥檚 absolutely nothing wrong with learning the 鈥渢hou shalt nots鈥?as a baseline, and let鈥檚 face it, most of us don鈥檛 get much beyond that baseline ever. It makes lots of sense to focus on them, even with teens. Like most parents, I鈥檓 scared to death that my kids will do something dumb to mess up their lives while they are young and stupid, and I would very much like them to make it through high school in the 鈥淣ot Even Once鈥?club. But there are ways to teach those behavioral norms that don鈥檛 deny the power of the atonement or make it more difficult for them to understand the role of grace when they are ready for a more nuanced understanding of the gospel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: