Rulltårta gone bad

603591_10152342806908223_1430299770_n

De flesta människor har nog en bild av hur en rulltårta kan se ut. This was NOT it. Haha. Jag vet inte vad som hände för jag mätte upp allting rätt och tyckte att jag vispat lagom mycket. Mycket av det jag bakat har sett ut så här senaste tiden och då blir man inte sugen på att blogga. När jag var yngre var jag superduktig på just rulltårta så jag vette tusan vad som hände här. Jag tänker skylla på ica eftersom det var deras recept. Den märkliga kombinationen av bokstäver är mest för att testa hur det fungerade att göra bokstäver i annan färg och klumpen under bokstäverna ska vara ett hjärta, ja, ett hjärta… Nu finns i allafall bildbevis på att allt inte är glitter och glamour.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: