Johnny’s Senap – Chipotle & Svartpeppar

WP_20130619_024

Har ingen bild på senapsflaskan men så fort jag såg den i affären squeekade jag (iiiuuuhhh) och tog en. Jag är ett ganska nytt fan till Johnnys. Det är för att jag varit fast i Slott träsket så länge. Stark och Söt (senapsmak) är min bästa kompis på grillkorven eller när det krävs senap överhuvudtaget. Testade en Johnnys (sötstark) and now I will never go back. Denna nya smak är stark men inte så att man sprutar eld utan mer hetta i munnen och det är verkligen spännande att se kryddorna i senapen. Öerhört god och jag hoppas att den kommer att finns för evigt i sortimentet. I skrivandes stund (13-06-25) hittade jag hemsidan och man kan få en rabattkupong till mobilen på 6 kronor. Helt klart värt det. Gillar du inte så skicka den till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: