En kokbok innan jag dör..

WP_20130607_006

Jag är väldigt petig när det kommer till kokböcker. Jag vill ha en kokbok som tränger sig in, stannar kvar och ständigt kräver att man återkommer för både bläddring och bakning. Det ska vara den första bok man tänker på när något ska bakas. Låter det som om jag har hybris och är fullständigt från vettet? Det är helt korrekt men efter åratal av letande har jag nu hittat boken. Pastries av Pierre Hermes. Varenda recept har stora antal ingredienser och om jag har hybris är det ingenting mot denna fransman. De färdiga recepten har fotats med otrolig precision och perfektion. Boken är två kilo tung i ett värdelöst format men när varje bild får en att vilja gråta av matporrtillfredställelse ska man nog bara vara tyst och njuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: