Asus som receptläsare

image

Har införskaffat en surfplatta. Japp jag är sån där prylgalen idiot. Mobilen fungerar inte riktigt som jag vill när jag är köket och jag gillar inte att läsa recept så som mobilen visar. Idag testas kameran – och det ser ju helt okej ut. Fotograf kommer jag nog aldrig att bli.

Håller på att baka focaccia. Jag är värdelös på jäsdegar men med bakmaskin går det faktiskt ganska bra. Ganska.

2 reaktioner till “Asus som receptläsare”

  1. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I find It really useful it helped me out much. I am hoping to provide something back and help others such as you aided me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: